Body Scrubs

Verschillende scrubs voor het lichaam, voor elk wat wils. Elke  scrub-Ritual (behandeling) bestaat uit verschillende handelingen. Elke Ritual duurt ongeveer 2 uur, eventueel tot 2.5 uur uit te breiden.  Weet je niet welke behandeling je moet kiezen, laat je dan adviseren. Het lichaam wordt steeds schoongemaakt met warme vochtige doeken. Puur verwennerij.

 

Na afloop krijg je een lekkere kop thee.

De Rituals:

 

Floral Pampering behandeling

Tijdens deze behandeling voelt het alsof je in een bed van bloemblaadjes ligt. Zijdezachte texturen strelen de huid en subtiele geuren van etherische olie prikkelen de zintuigen. Mooie herinneringen komen boven. Tijdens deze behandeling voelt u klant zich in het paradijs op aarde! 

Voor een uitgebreide beschrijving van deze behandeling, klik hier!

 

High Tea Body behandeling

De meeste vrouwen zijn dol op deze High Tea, een behandeling die rondom 2 uur duurt. De vele, verbazingwekkende, antioxidant-eigenschappen van thee zijn allemaal en in elk onderdeel van dit fantastische theefeestje te vinden.

Voor een uitgebreide beschrijving van deze behandeling, klik hier!

  Traditional Balinese behandeling

Bali is het centrum van de holistische SPA beleving. Dit ritueel weerspiegelt de heilige balans van de Balinese cultuur. Zout, zand en zeewier komt van de stranden, vulkanische aarde en stenen uit de bergen en de bloemen, kruiden, wortels en zaden van de oude velden. Deze behandeling is de beste (2 uur durende) vakantie die uw klant zich kan voorstellen!

Voor een uitgebreide beschrijving van deze behandeling, klik hier!

 

  Slimming & Anti Cellulite behandeling

Deze bijzondere, natuurlijke behandeling heeft een afslankend effect en breekt vetcellen af. Indian Pennywort, met sterk bindweefsel versterkende eigenschappen en Kigelia, met liftend effect zodat de  contouren verstevigen, zijn belangrijke actieve ingredienten in deze behandeling. Ook lemon, basilicum en grapefruit helpen de vetcelvorming verminderen,  de aanmaak van gezond, sterk spierweefsel wordt gestimuleerd. Goed te combineren met een lypossage kuur.

Voor een uitgebreide beschrijving van deze behandeling, klik hier!